Jouw titel

julie

Personal training door Julie Willems

Julie is personal coach, haar passie voor sport kan u helpen om een gezonde levensstijl te ontwikkelen die past bij uw unieke behoeften en doelen. Met haar begeleiding kunt u uw sportroutine optimaliseren en de resultaten bereiken die u wilt! 

Sportdoelen verschillen van persoon tot persoon. Opbouw van spiermassa, vermageren, verzwaren of in het algemeen een gezondere levensstijl nastreven, het kan allemaal. Ons ultieme doel is een gezonde geest in een gezond lichaam en tevreden klanten!

"Ik heb al jaren last van overgewicht, met Julie haar ondersteuning verloor ik 6 kilo in negen wegen!" zei een tevreden klant. 

Er wordt gewerkt rond drie verschillende soorten trainingen; conditie (cardio), kracht en opbouwtrainingen na een blessure of langdurig stilzitten. Voor we aan de slag kunnen gaan, is er eerst een intakegesprek. Hierbij wordt er een meting gedaan van uw lichaam. Met onze gespecialiseerde weegschaal krijgen we inzicht in uw bot- en spiermassa, vet- en vochtpercentage, metabolische leeftijd en visceraal vet. Verder spreken we over wat u effectief wil bereiken, er wordt gepolst naar uw levensstijl, voedingspatroon, werk en gezin. Al deze informatie zorgt voor een duidelijk beeld over wat u en uw lichaam nodig hebben. 

Bij het abonnement Gold, maken we tijdens het intakegesprek ook een boodschappenlijstje. Hierbij overlopen we samen wat u gepland had om te eten en kijken we naar gezondere alternatieven. Het lijstje krijgt u mee en op die manier kan u rusteloos winkelen, wetend dat u de juiste keuzes maakt! 

Julie stelt op maat gemaakt trainingsprogramma's samen en helpt met techniek, voeding en motivatie. De trainingen zijn zowel mogelijk één op één of als duo. Eén keer in de week, de donderdagavond om 19u, organiseren we ook een groepsworkout. 

Het resultaat die u krijgt door genoeg te sporten en te letten op uw voeding, kan u nog versterken door één (of meerdere) van onze machines te gebruiken. We bieden namelijk drie verschillende soorten maandabonnementen aan; brons, silver en gold, hiermee kan u sporten en onze toestellen combineren.


LPG

Het kwijtraken van hardnekkige vetten en terwijl de huid verstrakken, dat lukt met de LPG! Aan de hand van een intensieve massage wordt de huid op- en afgerold, dit werkt stimulerend voor het onderhuids bindweefsel. Het resulteert in stimulatie van de bloed- en lymfecirculatie, verbetering in de afvoer van afvalstoffen en toevoer van zuurstof. 

Voor de kuur van start gaat, voeren we een meting uit. Hierbij wordt er een meting gedaan van uw lichaam. Met onze gespecialiseerde weegschaal krijgen we inzicht in uw bot- en spiermassa, vet- en vochtpercentage, metabolische leeftijd en visceraal vet.

De hoofdtaak van de LPG is een lymfedrainage. Hiermee wordt het verwijderen van vochtophoping gestimuleerd en bevordert het de vochtdoorstroming. De gevolgen hiervan zijn een beter immuunsysteem, stressvermindering en verbetering in de hormoonbalans

De behandeling is mogelijk over het gehele lichaam. Zowel het gelaat, de armen, de taille, de dijen en de kuiten kunnen worden behandeld.  De behandeling is passief, u slankt dus af zonder te moeten bewegen!

Met een LPG behandeling op het gelaat gaan we de verouderingskwaaltjes tegen! Het zorgt voor een vermindering van de rimpels en dubbele kin, een stevigere huid en ten slotte een verheldering van de gelaatskleur. 

De LPG behandeling op het lichaam is een cellulite-behandeling, die ook helpt bij zwangerschapsstriemen, spier- en gewrichtspijn, littekens, huidverslapping en vetophoping. 

Na 8 tot 10 beurten begint u meestal resultaat te zien. Er wordt aangeraden twee behandeling in de week te volgen. 

Technispa Guinot

De hoofdreden om Technispa Guinot te gebruiken is het verminderen van cellulitis. Er bestaan drie verschillende soorten cellulitis; waterige cellulitis, vetcellulitis en ten slotte nog vezelige cellulitis. 

De meest voorkomende cellulitis is vetcellulitis. Dit is vooral te wijten aan slechte voeding en/of te weinig bewegen. Hierbij is de sinaasappelhuid zichtbaar wanneer er in de huid geknepen wordt. 

Bij waterige cellulitis is het lichaam niet in staat om het water dat in de huid aanwezig is, weg te drijven zoals het hoort. Door een slechte bloed- en lymfencirculatie wordt het water vastgehouden in de huid en ontstaat er cellulitis. 

We spreken van vezelige cellulitis als het lichaam vetten en toxines blijft vasthouden. Deze vorm van cellulitis is het moeilijkst om aan te pakken door de weerstand en verharding van de collagenen. 

De technispa Guinot past verschillende technieken toe om cellulitis te verminderen. 

Het apparaat heeft een thermisch effect dat het vet verzacht voor een gemakkelijkere afvoer. 

De massagehandgreep voert twee bewegingen uit, lipo-aspiratie genaamd. Hiermee wordt de huid naar binnen gezogen zodat er twee huidplooien verschijnen, wat de effectiviteit van de behandeling verdubbelt.