Hypoxi

Hier kun je wat tekst plaatsen die verder uitlegt wat Hypoxi is, of andere inhoud die je wilt delen.

BODYSCULPTOR

centimeter verlies zonder te bewegen

body sculptor

BodySculptor is een medische technologie ontwikkeld voor de esthetische wereld. Het maakt gebruik van BioStimology® over het gehele lichaam. Zowel het ovaal van het gelaat, de armen, de taille, de dijen en de kuiten worden behandeld.
Dit BIO-energetisch veld zorgt voor een calorieverbruik van 650kCal dankzij onmerkbare spiercontracties.
Met als gevolg dat de natuurlijke processen voor de lipolyse worden gestimuleerd. Met andere woorden er komen dankzij een behandeling met BioStimology® heel wat vetzuren vrij. De cellen verminderen in omvang en vocht en toxines komen vrij.

Om de vrijgemaakte vetzuren, het vocht en de toxines af te voeren maakt BodySculptor
gebruik van een efficiënte compressietherapie of lymfedrainage.

De BodySculpter is geen gewone fitnessroutine: het is een geavanceerde methode die zich richt op het beeldhouwen en definiëren van je lichaam door gebruik te maken van gecontroleerde spierstimulatie. Door de geavanceerde technologie helpt de BodySculpter je om doelgericht vet te verminderen, spieren te verstevigen en tegelijkertijd je lichaamscontouren te verbeteren.

Dit helpt bij de versteviging en verbetering van de huid alsook de behandeling van cellulitis en zware, vermoeide benen.

Naast centimeterverlies, dankzij de E.L.F. velden, is er ook een duidelijke impact op het niveau van de huid. BodySculptor helpt te huid te verstevigen en verstrakken. Het is ideaal voor die vervelende bandjes of verslapte huid.

Ook ten aanzien van cellulitis biedt bodySculptor bijzonder duurzame resultaten. BodySculptor gaat immers de strijd aan met zowel de vetmassa als vochtophoping.

Bovendien maakt het de behandeling bijzonder ontspannend en aangenaam. De meeste bodySculptor-gebruikers vallen reeds na enkele minuten in slaap.

Titel van je pagina