Hydrafacial promo

Hydrafacial promo

Ontdek de Ultieme Verwennerij: Hydrafacial Gold Kuur met Gratis Germaine de Capuccini Dagcrème en Oogcrème!

Bij Schoonheidsinstituut Eleonora gaan we verder dan gewone gezichtsverzorging - we introduceren de luxueuze Hydrafacial Gold Kuur. Deze exclusieve behandeling biedt niet alleen de voordelen van Hydrafacial, maar komt ook met een speciale aanbieding: bij aanschaf van een kuur van 3 Hydrafacial Gold behandelingen ontvang je een gratis Germaine de Capuccini Dagcrème én Oogcrème!

Waarom Kiezen voor Hydrafacial Gold bij [Uw Bedrijfsnaam]?

  • Hydrafacial Excellence: Ervaar de uitzonderlijke resultaten van Hydrafacial, waarbij de huid wordt gereinigd, gehydrateerd en verjongd voor een stralende teint.

  • Gouden Aanvulling: Onze Hydrafacial Gold kuur voegt extra luxe toe aan je behandeling, met hoogwaardige producten die de natuurlijke schoonheid van je huid benadrukken.

  • Gratis Verwennerij: Als speciale bonus ontvang je bij de aankoop van een kuur van 3 Hydrafacial Gold behandelingen een Germaine de Capuccini Dagcrème en Oogcrème helemaal gratis.

Waarom Germaine de Capuccini?

Germaine de Capuccini staat bekend om haar exclusieve huidverzorgingsproducten met innovatieve formules. De Dagcrème en Oogcrème, die je gratis ontvangt, zijn ontworpen om jouw huid te voeden, hydrateren en beschermen, waardoor je de dag met een stralende gloed begint.

Hoe Profiteer je van deze Exclusieve Aanbieding?

  1. Boek een kuur van 3 Hydrafacial Gold behandelingen bij Schoonheidsinstituut Eleonora.
  2. Ontvang een gratis Germaine de Capuccini Dagcrème en Oogcrème na je derde behandeling.

Trakteer jezelf op de ultieme verwennerij met onze Hydrafacial Gold kuur en geniet van de toegevoegde luxe van Germaine de Capuccini huidverzorging. Neem vandaag nog contact met ons op om je afspraak te plannen en de schoonheid van je huid te verbeteren!

Altijd Welkom in Sint-Michiels, Sint-Andries of Knokke

Bij schoonheidsinstituut Eleonora streven we ernaar om jouw huidverzorgingservaring buitengewoon te maken. Boek vandaag nog je Hydrafacial Gold kuur en geniet van de gratis Germaine de Capuccini verwennerij!