Hypoxi

Hier kun je wat tekst plaatsen die verder uitlegt wat Hypoxi is, of andere inhoud die je wilt delen.

Hypoxi

Hypoxystudio


Heb je ooit al vet willen verwijderen op zichtbare plaatsen zoals billen en dijen?
Dit was ooit enkel mogelijk met dure operaties of plastische chirurgie. Hypoxi is ontegensprekelijk het beste alternatief: de resultaten zijn volledig natuurlijk, snelle en indrukwekkend zichtbare resultaten maar vooral duurzame resultaten. Hypoxi-therapie garandeert slanke benen en stevige billen.

Er zijn meer dan alleen maar esthetische redenen om gewicht te verliezen, zeker in het geval van maagstreek en heupen. De buik speelt een essentiële rol in het verzekeren van ons fysische gezondheid en onze positieve verschijning. De maagstreek beschermt de interne organen en de ruggengraat. De heupen dragen ons bovenlichaam. Hypoxi is zonder twijfel de meest effectieve methode om vetten te verbranden op de buik. Hypoxi-therapie garandeert een vlakke buik en verminderde omtrek door matige en regelmatige training.

Een gezond lichaam geeft ons niet altijd een tevreden gevoel over ons zelfbeeld.

De huid, meer bepaald de vorm en teint, laten een grote indruk na op ons voorkomen en ons zelfvertrouwen. In de wereld van vandaag streven mensen naar een jeugdig en gezond voorkomen. Hypoxi-dermologie is specifiek ontwikkeld voor het verstevigen en versterken van de huid. Hypoxi-dermologie herbront de huid door de elasticiteit en textuur te verbeteren.

Mommy goes Hypoxi!

Een stevigere huid en slanke benen na de zwangerschap!

Doelgerichte figuurtherapie is voor nieuwe mama's na de zwangerschap beter dan sporten of dieet.

Doelgerichte figuurtherapie is voor nieuwe mama's na de zwangerschap beter dan sporten of dieet.

Deze laatste zijn methodes die vaak te ingrijpend zijn en missen bovendien het gewenste effect . HYPOXI werkt wondermooi!
Hypoxi is een methode dat gebruik maakt van de combinatie van een weldoende onder- en bovendruk therapie enerzijds. En anderzijds beweging en een uiterst efficiënte huidtraining. Door het gunstig effect op de stofwisseling en de verbranding van vetten komt je lichaam in vorm en wordt het steviger.


Hypoxi is uiterst subtiel en zachtaardig en dus zeer geschikt voor alle nieuwe mama's. Hoe sneller men na de bevalling aan de minder leuke gevolgen van de zwangerschap werkt des te eenvoudiger en sneller ze ook weer verdwijnen.

Slanke Benen

Genetica is één van de oorzaken waardoor tussen mensen een verschil ontstaat in de verdeling van vetten over het lichaam.
Onze genetische aanleg bepaalt de kracht van de bloedcirculatie door de dermale lagen en het vetweefsel. Bloed is de unieke verdeler voor energie en vetzuren. In een zone waar de bloedcirculatie minder is, kunnen vetzuren niet voldoende afgevoerd worden. Het is zeer eenvoudig om proefondervindelijk te bepalen welke delen van het lichaam een zwakkere bloedcirculatie hebben. Na een normale training zullen deze plaatsen een koudere oppervlakte temperatuur hebben dan andere plaatsen.

Het gevolg

Geen diëet noch training kunnen weerstand bieden aan hardnekkig opgeslagen vetzuren op plaatsen met een zwakke doorbloeding. Vet wordt immers verbrand daar waar het lichaam makkelijk bij kan.
Dit proces gaat makkelijker in delen van het lichaam met een sterke doorbloeding. Een zwakke doorbloeding aan de benen en billen zal het transport van vetzuren verhinderen. Dit heeft dan als gevolg dat het niet enkel zal resulteren in hardnekkig opgeslagen vetzuren, maar de bloedcirculatie zal verslechteren gepaard aan een zwak bindweefsel.

De oplossing

De oplossing is recht-door-zee : door het versnellen en stimuleren van de bloedcirculatie in de probleemzones wordt de verbranding van vetzuren geactiveerd. Een speciaal ontwikkelde drukcabine past variërende druk toe op benen en billen.
De lage druk transporteert het bloed naar het vetweefsel van de benen en billen.
Zo verrijkt het bloed zicht met vetzuren. De verandering van druk laat het verrijkte bloed afvoeren, weg van de probleemzone en in de bloedsomloop.

Hypoxitraining met de L250 en S120

De L250 en S120 combineren een therapie voor het activeren van vetzuren met een training voor efficiënte vetverbranding.
De bloedcirculatie in het vetweefsel wordt verbeterd door toepassing van wisselende druk. Met als gevolg dat vetzuren gesitueerd rond de benen en billen makkelijker in het metabolisme terecht komen vergeleken met andere delen van het lichaam. Tegelijkertijd wordt het transport van vetzuren naar de spieren - waar ze verbruikt worden - versneld door een training specifiek gericht op vetverbranding. Het eindresultaat : volledig natuurlijk, direct zichtbaar en duurzaam!
Hypoxi is specifiek ontwikkeld om een combinatie van efficiënte therapieën tegelijkertijd toe te passen. De samensmelting van een training specifiek gericht op vetverbranding met vacuümtherapie en compressietherapie leidt tot plaatselijke vetverbranding : de benen en billen !

Vlakke Buik

De oorzaak

Genetica is één van de oorzaken waardoor tussen mensen een verschil ontstaat in de verdeling van vetten over het lichaam. Onze genetische predispositie bepaalt de kracht van de bloedcirculatie door de dermale lagen en het vetweefsel. Bloed is de unieke verdeler voor energie en vetzuren. In een zone waar de bloedcirculatie minder is, kunnen vetzuren niet voldoende afgevoerd worden. Het is zeer eenvoudig om proefondervindelijk te bepalen welke delen van het lichaam een zwakkere bloedcirculatie hebben. Na een normale training zullen deze plaatsen een koudere oppervlaktetemperatuur hebben dan andere plaatsen.

Het gevolg

Geen diëet noch training kunnen weerstand bieden aan hardnekkig opgeslagen vetzuren op plaatsen met een zwakke doorbloeding. Vet wordt immers verbrand daar waar het lichaam makkelijk bij kan. Dit proces gaat makkelijker in delen van het lichaam met een sterke doorbloeding. Een zwakke doorbloeding aan de buik zal het transport van vetzuren verhinderen. Dit heeft als gevolg dat het niet enkel zal resulteren in hardnekkig opgeslagen vetzuren, maar ook in minder goed functionerende organen (oa.: blaas, spijsverteringsstelsel, ...)

De oplossing

De oplossing is recht-door-zee : Door het versnellen en stimuleren van de bloedcirculatie in de probleemzones wordt de verbranding van vetzuren geactiveerd. Een netwerk van drukkamers rond de maagstreek, taille en heupen passen wisselend hoge en lage druk toe. De lage druk transporteert het bloed naar het vetweefsel van de benen en billen. Zo verrijkt het bloed zicht met vetzuren. De verandering van lage druk naar hoge druk stimuleert het afvoeren van het verrijkte bloed. Weg van de probleemzone en in de bloedsomloop.

Hypoxytraining met de Vacunaut

De Vacunaut combineert een therapie voor het activeren van vetzuren met een training voor efficiënte vetverbranding. Het speciaal ontwikkeld pak past variërende druk toe
op de huid waardoor de bloedcirculatie ter hoogte van maagstreek en heupen wordt gestimuleerd. Met als gevolg dat vetzuren gesitueerd rond de benen en billen makkelijker in het metabolisme terecht komen vergeleken met andere delen van het lichaam. Tegelijkertijd wordt het transport van vetzuren naar de spieren - waar ze verbruikt worden - versneld door en training specifiek gericht op vetverbranding. Het eindresultaat : volledig natuurlijk, direct zichtbaar en duurzaam ! Hypoxi is specifiek ontwikkeld om een combinatie van efficiënte therapieën tegelijkertijd toe te passen.
De samensmelting van een training specifiek gericht op vetverbranding met vacuümtherapie en compressietherapie leidt tot plaatselijke vetverbranding: de buik !


Stevige huid

Het principe

Huid dient net zoals de spieren getraind te worden om in goede conditie te blijven. In vergelijking met spieren kan de huid zichzelf niet bewegen en moet er dus op een uitwendige manier getraind worden. Hoe meer de elastische weefsels van de huid samentrekken en uitrekken des te sterker de huid wordt. Hypoxidermologie is een unieke therapie ontwikkeld voor het veilig en efficiënt trainen van de huid, zonder nadelen of risico's voor het vatenstelsel.

De methode

Hypoxidermologie heeft een revolutie veroorzaakt met deze unieke techniek. De therapie werkt via een netwerk van 400 drukkamers. De drukkamers zitten verspreid rond de maagstreek, heupen, billen en benen. Hypoxidermology is de meest efficiënte huidtraining en zelfs geschikt voor mensen met een verzwakt bindweefsel. Hypoxidermology bereikt resultaten die nooit eerder mogelijk waren. Deze therapie haalt zijn kracht uit de combinatie van 2 zéér efficiënte therapieën : vacuüm en compressie. Met Hypoxidermology kan je de huid trainen op een tijdsbesparende manier, zonder ongewenste neveneffecten. De resultaten worden efficiënt, plezierig en comfortabel bereikt.

Lage druk

Het lichaam wijst zuurstof, mineralen, vitamines, enzymen en hormonen aan zichzelf toe. Deze bestanddelen worden getransporteerd door het bloed- en lymfevatenstelsel. Tijdens lage druk wordt bloed in het huidweefsel getrokken en verrijkt het bloed zich met een toevloed aan nutriënten.

Hoge druk

De huidlagen en het vetweefsel krijgen door tijd een opstapeling van toxische stoffen. Tijdens hoge druk worden de beschadigde cellen afgevoerd met als gevolg dat de huid zich kan regenereren.