LPG

De hoofdtaak van de LPG is een lymfedrainage. Hiermee wordt het verwijderen van vochtophoping gestimuleerd en bevordert het de vochtdoorstroming. De gevolgen hiervan zijn een beter immuunsysteem, stressvermindering en verbetering in de hormoonbalans

De behandeling is mogelijk over het gehele lichaam. Zowel de armen, de taille, de dijen en de kuiten kunnen worden behandeld. De behandeling is passief, u slankt dus af zonder te moeten bewegen!

De LPG behandeling op het lichaam is een cellulite-behandeling, die ook helpt bij zwangerschapsstriemen, spier- en gewrichtspijn, littekens, huidverslapping en vetophoping.

Na 8 tot 10 beurten begint u meestal resultaat te zien. Er wordt aangeraden twee behandeling in de week te volgen.

LPG

Het kwijtraken van hardnekkige vetten en terwijl de huid verstrakken, dat lukt met de LPG!

Aan de hand van een intensieve massage wordt de huid op- en afgerold, dit werkt stimulerend voor het onderhuids bindweefsel. De LPG zorgt voor stimulatie van de bloed- en lymfecirculatie, verbetering in de afvoer van afvalstoffen en toevoer van zuurstof.

Voor de kuur van start gaat, voeren we een meting uit. Hierbij wordt er een meting gedaan van uw lichaam. Met onze gespecialiseerde weegschaal krijgen we inzicht in uw bot- en spiermassa, vet- en vochtpercentage, metabolische leeftijd en visceraal vet.

LPG Afslankingstoestel - Instituut Eleonora

LPG Afslankingstoestel