MYA

spier verstevigen

MYA

Waarom kiezen voor afslanken met elektropulsen bij Instituut Eleonora/ Strak&Fit? 

Onze ervaren professionals gebruiken geavanceerde technologie om op een veilige en effectieve manier spieren te stimuleren en te versterken. Deze behandeling kan worden aangepast aan jouw persoonlijke doelen en behoeften, of je nu op zoek bent naar spierversteviging, vetvermindering of algemene lichaamsvorming.

De combinatie van deze 4 programma's is de beste behandeling om snel en lokaal te vermageren & te verstevigen. Terecht de beste en meest doeltreffende behandeling. Ook tegen iedere vorm van cellulitis. 

Deze behandeling werkt vet afbrekend en vermindert het volume met onmiddellijk cm-verlies. Het smelt de vetkussentjes van cellulitis weg. Een behandeling die de huid en het spierweefsel versterkt met een verbeterde huidstructuur tot gevolg. Ze vermindert de sinaasappelhuid en maakt de huid terug gladder. Ze activeert de bloedsomloop, stimuleert de lymfecirculatie, verwijdert de afvalstoffen en geeft terug zuurstof aan uw huid.

Bij Strak & Fit begrijpen we dat een gezonde levensstijl en regelmatige lichaamsbeweging essentieel zijn voor een succesvol afslanktraject. Afslanken met electropulsen kan een aanvulling zijn op een gezond dieet en een actieve levensstijl.