Personal Training

Personal training door Julie Willems

Julie is personal coach, haar passie voor sport kan u helpen om een gezonde levensstijl te ontwikkelen die past bij uw unieke behoeften en doelen. Met haar begeleiding kunt u uw sportroutine optimaliseren en de resultaten bereiken die u wilt!

Sportdoelen verschillen van persoon tot persoon. Opbouw van spiermassa, vermageren, verzwaren of in het algemeen een gezondere levensstijl nastreven, het kan allemaal. Ons ultieme doel is een gezonde geest in een gezond lichaam en tevreden klanten!

Ik heb al jaren last van overgewicht, met Julie haar ondersteuning verloor ik 6 kilo in negen weken!" zei een tevreden klant.

Er wordt gewerkt rond drie verschillende soorten trainingen; conditie (cardio), kracht en opbouwtrainingen na een blessure of langdurig stilzitten. Voor we aan de slag kunnen gaan, is er eerst een intakegesprek. Hierbij wordt er een meting gedaan van uw lichaam. Met onze gespecialiseerde weegschaal krijgen we inzicht in uw bot- en spiermassa, vet- en vochtpercentage, metabolische leeftijd en visceraal vet. 

Verder spreken we over wat u effectief wil bereiken, er wordt gepolst naar uw levensstijl, voedingspatroon, werk en gezin. Al deze informatie zorgt voor een duidelijk beeld over wat u en uw lichaam nodig hebben.


Bij het abonnement Gold, maken we tijdens het intakegesprek ook een boodschappenlijstje. Hierbij overlopen we samen wat u gepland had om te eten en kijken we naar gezondere alternatieven. Het lijstje krijgt u mee en op die manier kan u stressloos winkelen, wetend dat u de juiste keuzes maakt!


Julie stelt op maat gemaakt trainingsprogramma's samen en helpt met techniek, voeding en motivatie. De trainingen zijn zowel mogelijk één op één of als duo. Eén keer in de week, de donderdagavond om 19u, organiseren we ook een groepsworkout.

Het resultaat die u krijgt door genoeg te sporten en te letten op uw voeding, kan u nog versterken door één (of meerdere) van onze machines te gebruiken. We bieden namelijk drie verschillende soorten maandabonnementen aan; brons, silver en gold, hiermee kan u sporten en onze toestellen combineren.

Prijslijst

Personal Training Gold 

Intakegesprek + Meeting

3 keer in de week personal training (45 min)

2 per week bodysculptor of Mya

1 keer in de week infraroodcabine

Sportschema voor thuis

Boodschappen lijst

€1100 p.p. 

per maand

Personal Training Silver

Intakegesprek + Meeting

3 keer in de week personal training (30 min)

1 per week

bodysculptor of Mya

Sportschema voor thuis

€750 p.p. 

per maand

Personal Training brons 

2 keer in de week personal training (30 min)

€400 p.p.

per maand

Personal Training groepsles

Elke donderdagavond om 19u

€15 p.p.