Welkom bij Instituut Eleonora

Schoonheidsinstituut Eleonora

STRAK & FIT

Afslanken

MYA 

Voor wie snel en doelgericht spierverstevigend en centimeters wil verliezen! Uniek programma voor onmiddellijk resultaat. Werkt zowel vetafbrekend, vochtafdrijvend, huidverstevigend als spierverstevigend. Doeltreffende behandeling. Ook tegen iedere vorm van cellulitis. 

Lees meer,..Techni SPA 

Overtollig vet en vocht zijn de twee meest voorkomende oorzaken van ongewenste rondingen en cellulitis. De technisch guino werkt als een anti-cellulitus aflsankbehandeling, het maakt namelijk de huid glad, geeft de figuur opnieuw vorm en helpt in centimeterverlies. 

Lees meer,..


BODYSCULPTOR 

BodySculptor is een medische technologie ontwikkeld voor de esthetische wereld. Het maakt gebruik van BioStimology® over het gehele lichaam.

Dit helpt bij de versteviging en verbetering van de huid alsook de behandeling van cellulitis en zware, vermoeide benen. 

Lees meer,..LPG

Het kwijtraken van hardnekkige vetten en terwijl de huid verstrakken, dat lukt met de LPG! Aan de hand van een intensieve massage wordt de huid op- en afgerold. Dit resulteert in stimulatie van de bloed- en lymfecirculatie, verbetering in de afvoer van afvalstoffen en toevoer van zuurstof. 

Lees meer,..

HYPOXI

Heb je ooit al vet & centimeters willen verliezen op zichtbare plaatsen zoals billen en dijen?

Dit was ooit enkel mogelijk met dure operaties of plastische chirurgie. Hypoxi is ontegensprekelijk het beste alternatief: volledig natuurlijk, snelle en indrukwekkend zichtbare resultaten maar vooral duurzame resultaten. Hypoxi-therapie garandeert slanke benen en stevige billen.

 Lees meer,..       

Infraroodcabine

Infrarood sportcabines bieden een moderne benadering van ontspanning en herstel voor sporters. Deze cabines gebruiken infraroodstraling om diep in het lichaam door te dringen, spieren te ontspannen en de circulatie te verbeteren. Ontdek onze hoogwaardige infrarood sportcabines die bijdragen aan uw welzijn en sportieve prestaties.

Lees meer,...

Prijslijst

Mya (40 min) 

Per behandeling                €75

Kuur 12 behandelingen      €750

6 maanden abonnement (3x per week)

€975

Body Sculpter (30 min)

Per behandeling                €60

Kuur 12 behandelingen      €600

6 maanden abonnement (3x per week)

€945

Hypoxi vacuum massage passief 

Per behandeling                €40

Kuur 12 behandelingen       €295

6 maanden abonnement (3x per week)

€850

Hypoxi vacuum benen & billen actief

Per behandeling                €55

Kuur 12 behandelingen       €450

6 maanden abonnement (3x per week)

€900

Hypoxi vacuum buik actief 

Per behandeling                €55

Kuur 12 behandelingen      €450

6 maanden abonnement (3x per week)

€ 900 

Hypoxi combinatietherapie actief 

Per behandeling                €95

Kuur 12 behandelingen      €595

6 maanden abonnement (3x per week)

€945

Infraroodcabine 

Per behandeling                €35

Kuur 12 behandelingen    €350

6 maanden abonnement (3x per week)

€945

LPG

Per behandeling                 €65

Kuur 12 behandelingen      €650

Techni spa 

Per behandeling                €65

 Kuur 12 behandelingen     €650

Getuigenissen

Dankzij Schoonheidsinstituut Eleonora ben ik 10 kilo afgevallen met hun op maat gemaakte dieet- en bewegingsprogramma, waardoor ik me zelfverzekerder en energieker voel dan ooit tevoren!

Dankzij de effectieve cellulitebehandelingen bij Schoonheidsinstituut Eleonora, zie ik aanzienlijke verbeteringen in de textuur van mijn huid. De speciale behandelingen hebben geholpen bij het verminderen van cellulite, waardoor mijn huid gladder en steviger aanvoelt. Ik ben blij met de resultaten en de professionele aanpak van het instituut

Ik ben enorm tevreden met mijn ervaring bij MYA voor het verkrijgen van een strakker lichaam. De behandelingen waren professioneel uitgevoerd en hebben echt geholpen om mijn lichaamscontouren te verbeteren, waardoor ik me zelfverzekerder voel.