schoonheidsinstituut Eleonora

STRAK & FIT

Afslanken

HYPOXI

Heb je ooit al vet & centimeters willen verliezen op zichtbare plaatsen zoals billen en dijen?

Dit was ooit enkel mogelijk met dure operaties of plastische chirurgie. Hypoxi is ontegensprekelijk het beste alternatief: de resultaten zijn volledig natuurlijk, snelle en indrukwekkend zichtbare resultaten maar vooral duurzame resultaten. Hypoxi-therapie garandeert slanke benen en stevige billen. Lees meer,..

MYA 

Voor wie snel en doelgericht spierverstevigend en centimeters wil verliezen! Uniek programma voor onmiddellijk resultaat Werkt zowel vetafbrekend, vochtafdrijvend, huidverstevigend als spierverstevigend. doeltreffende behandeling. Ook tegen iedere vorm van cellulitis. Lees meer,..
BODYSCULPTOR 

BodySculptor is een medische technologie ontwikkeld voor de esthetische wereld. Het maakt gebruik van BioStimology® over het gehele lichaam.

Dit helpt bij de versteviging en verbetering van de huid alsook de behandeling van cellulitis en zware, vermoeide benen. Lees meer,..
Prijslijst

MYA 40 min 

Uniek programma voor onmiddellijk resultaat. Werkt zowel vet afbrekend, vochtafdrijvend, huid verstevigend als spier verstevigend.

Per behandeling

Kuur 10 + 2 Gratis
€75

€750

BODY SCULPTOR 30 min

Bodysculpter maakt gebruik van BioStimology over het gehele lichaam. Zowel het ovaal van het gelaat, de armen, de taille, de dijen en de kuiten worden behandeld. (goed voor vermageren, cellulitis, zware en vermoeide benen.)

Per behandeling

Kuur 10 + 2 Gratis

€60

€600


HYPOXI

Met Hypoxi wordt je figuur doelgericht gevormd door te werken op de specifieke probleemzones.

HYPOXI VACUUM MASSAGE PASSIEF

Per behandeling

Kuur 10 + 2 Gratis


HYPOXI VACUUM BENEN & BILLEN ACTIEF

Per behandeling

Kuur 10 + 2 Gratis


HYPOXI VACUUM BUIK ACTIEF

Per behandeling

Kuur 10 + 2 Gratis


HYPOXI COMBINATIETHERAPIE ACTIEF (aanbevolen)

VACUUM MASSAGE + VACUUM ACTIEF

Per behandeling

Kuur 10 + 2 Gratis


€40

€295€55

€450€55

€450

€95

€595