schoonheidsinstituut Eleonora

STRAK & FIT

Afslanken

Personal Training 

Julie Willems

Is personal coach, haar passie voor sport kan u helpen om een gezonde levensstijl te ontwikkelen die past bij uw unieke behoeften en doelen. Met haar begeleiding kunt u uw sportroutine optimaliseren en de resultaten bereiken die u wilt! Lees meer,..MYA 

Voor wie snel en doelgericht spierverstevigend en centimeters wil verliezen! Uniek programma voor onmiddellijk resultaat. Werkt zowel vetafbrekend, vochtafdrijvend, huidverstevigend als spierverstevigend. Doeltreffende behandeling. Ook tegen iedere vorm van cellulitis. Lees meer,..
BODYSCULPTOR 

BodySculptor is een medische technologie ontwikkeld voor de esthetische wereld. Het maakt gebruik van BioStimology® over het gehele lichaam.

Dit helpt bij de versteviging en verbetering van de huid alsook de behandeling van cellulitis en zware, vermoeide benen. Lees meer,..Techni SPA 

Overtollig vet en vocht zijn de twee meest voorkomende oorzaken van ongewenste rondingen en cellulitis. De technisch guino werkt als een anti-cellulitus aflsankbehandeling, het maakt namelijk de huid glad, geeft de figuur opnieuw vorm en helpt in centimeterverlies. Lees meer,..

HYPOXI

Heb je ooit al vet & centimeters willen verliezen op zichtbare plaatsen zoals billen en dijen?

Dit was ooit enkel mogelijk met dure operaties of plastische chirurgie. Hypoxi is ontegensprekelijk het beste alternatief: volledig natuurlijk, snelle en indrukwekkend zichtbare resultaten maar vooral duurzame resultaten. Hypoxi-therapie garandeert slanke benen en stevige billen. Lees meer,..       

LPG

Het kwijtraken van hardnekkige vetten en terwijl de huid verstrakken, dat lukt met de LPG! Aan de hand van een intensieve massage wordt de huid op- en afgerold. Dit resulteert in stimulatie van de bloed- en lymfecirculatie, verbetering in de afvoer van afvalstoffen en toevoer van zuurstof. Lees meer,..

Infraroodcabine

Lees meer,...

Prijslijst

MYA 40 min 

Uniek programma voor onmiddellijk resultaat. Werkt zowel vet afbrekend, vochtafdrijvend, huid verstevigend als spier verstevigend.

Per behandeling

Kuur 10 + 2 Gratis
€75

€750

BODY SCULPTOR 30 min

Bodysculpter maakt gebruik van BioStimology over het gehele lichaam. Zowel het ovaal van het gelaat, de armen, de taille, de dijen en de kuiten worden behandeld. (goed voor vermageren, cellulitis, zware en vermoeide benen.)

Per behandeling

Kuur 10 + 2 Gratis


€60

€600

HYPOXI

Met Hypoxi wordt je figuur doelgericht gevormd door te werken op de specifieke probleemzones.

HYPOXI VACUUM MASSAGE PASSIEF

Per behandeling

Kuur 10 + 2 Gratis


HYPOXI VACUUM BENEN & BILLEN ACTIEF

Per behandeling

Kuur 10 + 2 Gratis


HYPOXI VACUUM BUIK ACTIEF

Per behandeling

Kuur 10 + 2 Gratis


HYPOXI COMBINATIETHERAPIE ACTIEF (aanbevolen)

VACUUM MASSAGE + VACUUM ACTIEF

Per behandeling

Kuur 10 + 2 Gratis


€40

€295€55

€450€55

€450

€95

€595

INFRAROODCABINE

Sporten in een infraroodcabine is snel, efficiënt en interessant voor mensen met gewrichtsproblemen! 

Per behandeling

Kuur 10 + 2 gratis €35

€ 350

LPG 

De LPG helpt met het kwijtraken van hardnekkige vetten en verstrakt de huid. 

Per behandeling

Kuur 10 + 2 gratis€65

€650

TECHNI SPA

De technisch guino werkt als een anti-cellulitus aflsankbehandeling, het maakt namelijk de huid glad, geeft de figuur opnieuw vorm en helpt in centimeterverlies.

Per behandeling

Kuur 10 + 2 gratis
€65

€650