Candle Light Massage

Candle Light Massage

Laat jezelf onderdompelen in een oase van rust en ontspanning met onze betoverende Candle Light Massage bij Instituut Eleonora. Deze massage is een luxueuze wellnesservaring die de zintuigen prikkelt door het gebruik van een aromatische kaars tijdens een massage. Het combineert de kalmerende effecten van een traditionele massage met de warmte en geurige geneugten van kaarslicht.

Tijdens een Candle Light Massage wordt een kaars van Germaine De Capuccini gebruikt, gemaakt van natuurlijke oliën vermengd met essentiële oliën. De kaars wordt aangestoken en langzaam gesmolten om een warme, geurige massageolie te creëren.

Terwijl het kaarslicht de ruimte vult met een rustgevende gloed, wordt de gesmolten paraffine zachtjes op de huid aangebracht en gemasseerd door onze ervaren therapeuten. De warmte van de paraffine en de kalmerende bewegingen van de massage helpen spanning los te laten, spieren te ontspannen en een gevoel van diepe ontspanning te bevorderen.

Of het nu gaat om het verlichten van stress, het verbeteren van de slaapkwaliteit of gewoonweg genieten van een luxueuze verwennerij, een Candle Light Massage biedt een unieke en ontspannende ervaring die zowel het lichaam als de geest verzacht en verjongt.

Verschillende Duur Opties:

25 Minuten Sessie: Perfect voor een snelle ontspanning tijdens een drukke dag.

55 Minuten Sessie: Geniet van een diepere en meer uitgebreide massage-ervaring.

85 Minuten Sessie: Laat jezelf volledig onderdompelen en geef je lichaam de ultieme verwennerij met onze langere sessie.

Beleef deze verkwikkende ervaring bij een van onze vestigingen in Sint-Andries, Sint-Michiels of Knokke. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw sessie te boeken en trakteer jezelf op de weldaad die je verdient!


<= Terug naar massage