Carbonpeel


Carbonpeel

Welkom bij Instituut Eleonora, waar we trots zijn op onze geavanceerde Carbonpeel-behandelingen die zijn ontworpen om uw huid te verjongen en te verbeteren. Ontdek onze drie unieke varianten van Carbonpeel-behandelingen: Signature, Deluxe en Platinum. Met vestigingen in Sint-Michiels, Sint-Andries en Knokke bieden we u een uitgebreide ervaring op het gebied van huidverzorging.

Wat is Carbonpeel?

De Carbonpeel is een krachtige huidbehandeling die tot doel heeft de huidtextuur te verbeteren, fijne lijnen te verminderen en huidproblemen zoals acne en pigmentatie aan te pakken. De Carbonpeeling is een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof, ook wel carbon genoemd. Deze koolstof is verrijkt met vitaminen en mineralen en wordt op de gereinigde huid aangebracht. De kleine zwarte deeltjes hechten zich aan alle oneffenheden en in alle poriën van de huid. De zwarte kleur absorbeert de laserstraal, waardoor de koolstof verdampt en alle onzuiverheden en dode huidcellen worden verwijderd.

Door de warmte van de laserstraal in de diepere huidlaag ontstaat een kleine brandwonde, waardoor het principe van wondheling in gang wordt gezet. Als herstelreactie wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, wat uiteindelijk voor een liftend en verjongend effect zorgt.

Onze Drie Varianten

  • Signature Carbolpeel: Reiniging, tonic, carbon peel, dagcrème & zonnecrème

  • Deluxe Carbolpeel met Germaine de Capuccini Masker: Reiniging, tonic,  carbon peel, masker + DTI, dagcrème & zonnecrème

  • Platinum Carbolpeel met Masker Dti en Hollywood Laser: Reiniging, tonic, carbon peel, hollywood laser, masker, dagcrème & zonnecrème

Waarom Instituut Eleonora?

Bij Institute Eleonora streven we ernaar elke klant een op maat gemaakte ervaring te bieden. Onze ervaren specialisten zullen een behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw unieke huidtype en behoeften. Met geavanceerde technologieën en hoogwaardige producten zorgen we voor optimale resultaten.

Ervaar de transformerende kracht van onze carbolpeel-behandelingen bij Instituut Eleonora. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij u kunnen helpen de beste versie van uw huid te onthullen. Bereik ons telefonisch of online om een afspraak te plannen.


Terug naar gelaatsverzorging.

Carbon Peel Behandeling - Instituut Eleonora

Carbon Peel Behandeling