Dermapen

De Dermapen-behandeling, ook bekend als microneedling. Is een geavanceerde cosmetische procedure die gericht is op huidvernieuwing en verbetering van de huidtextuur door gebruik te maken van een elektrische pen met kleine naaldjes. Deze behandeling wordt vaak toegepast om verschillende huidproblemen aan te pakken.

Dit proces creëert microscopisch kleine gaatjes in de huid, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme van de huid wordt gestimuleerd. Tegelijkertijd bevordert het de productie van collageen en elastine, wat resulteert in een gladdere, stevigere en egalere huidtextuur.

De voordelen van microneedling met een Dermapen omvatten de verbetering van fijne lijntjes en rimpels, vermindering van littekens (zoals acne littekens), verkleining van poriën en een algemene verbetering van de huidtextuur en -toon. Het is echter belangrijk om voorafgaand aan de behandeling een consult te hebben met een professionele huidspecialist om te bepalen of de behandeling geschikt is voor de specifieke huidconditie en om eventuele vragen te bespreken.

Dermapen-microneedling biedt een effectieve en niet-chirurgische manier om de huid te verbeteren en kan leiden tot een stralendere, jeugdig uitziende huid met regelmatige sessies en juiste nazorg. 

Boek snel je afspraak in één van onze instituten in Sint-Michiels, Sint-Andries en/of Knokke.


Terug naar gelaatsverzorging.