Dermaplanning

Dermaplanning

Dermaplaning is een populaire en effectieve huidbehandeling die gericht is op het exfoliëren en vernieuwen van de huid door middel van een speciale scheertechniek. Deze procedure maakt gebruik van een chirurgisch scalpel om zachtjes dode huidcellen en vellushaartjes (donshaartjes) van het gezicht te verwijderen.

Tijdens een dermaplanning behandeling reinigt een van onze specialisten eerst grondig het gezicht. Vervolgens wordt het scalpel voorzichtig over de huid bewogen met lichte, vloeiende bewegingen om de bovenste laag dode huidcellen, overtollig talg en fijne haartjes te verwijderen. Dit proces zorgt voor een gladdere, zachtere en stralende huid.

Dermaplaning staat bekend om zijn direct zichtbare resultaten. Na de behandeling zal de huid gladder aanvoelen en er helderder uitzien. Bovendien kunnen huidverzorgingsproducten beter door de huid worden opgenomen na een dermaplanning sessie, waardoor ze effectiever kunnen werken.

Dermaplanning biedt een niet-invasieve en verfrissende manier om de huid te vernieuwen en een jeugdige uitstraling te bevorderen. Daarvoor kan je terecht in één van onze instituten in Sint-Michiels, Sint-Andries en Knokke.


Terug naar gelaatsverzorging.