Gelish

Gellak is een revolutionair nagelproduct dat de duurzaamheid van gel combineert met de veelzijdigheid van nagellak. Deze formule wordt aangebracht als een nagellak, maar wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp, waardoor het resultaat een langdurige en glanzende afwerking heeft.

De populariteit van gellak is te danken aan verschillende voordelen. Het blijft langer zitten dan traditionele nagellak en is bestand tegen chips, krassen en slijtage, waardoor het perfect is voor mensen met een actieve levensstijl. Gellak biedt ook direct droge nagels na uitharding onder de lamp, wat het gedoe van wachten op droogtijd wegneemt.

Het verwijderen van gellak dient zorgvuldig te gebeuren om schade aan de natuurlijke nagels te voorkomen. Gellak biedt een prachtige glans en duurzaamheid die ideaal is voor mensen die langdurig mooie nagels willen hebben. Met de juiste zorg en professionele behandeling kan gellak een uitstekende optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar langdurige en stralende nagels. 

Dit kan op de locatie's van Sint-Michiels, Sint-Andries en Knokke.


Terug naar manicure.