Henna brows

Henna brows

Welkom bij Instituut Eleonora. Waar schoonheid een kunst wordt met onze exclusieve Hennabrows behandeling. Ontdek de kracht van perfect gevormde wenkbrauwen die opvallen en je gelaatskenmerken versterken. Met drie handige locaties in Sint-Michiels, Sint-Andries en Knokke brengen we deze unieke wenkbrauwervaring dichter bij jou.

Wat zijn Hennabrows?

Hennabrows is een innovatieve wenkbrauw behandeling die natuurlijke henna gebruikt om je wenkbrauwen te kleuren en vorm te geven. In tegenstelling tot traditionele wenkbrauw verf, kleurt henna niet alleen de haren maar ook de huid, waardoor een meer gedefinieerde en vollere look ontstaat.

Onze Hennabrows Specialiteiten:

  • Perfecte Vorm en Definitie: Onze gespecialiseerde Hennabrows behandeling is ontworpen om de perfecte vorm en definitie voor jouw wenkbrauwen te creëren, afgestemd op jouw gezichtsstructuur en persoonlijke stijl.

  • Langdurige Resultaten: Geniet van langdurige resultaten met Hennabrows die tot wel vier weken kunnen aanhouden, waardoor je elke dag kunt stralen met moeiteloos mooie wenkbrauwen.

  • Volledig Aangepaste Ervaring: Bij Instituut Eleonora geloven we in een volledig aangepaste ervaring. Onze getrainde specialisten zullen samen met jou werken om de perfecte kleur en vorm te bepalen, zodat je met zelfvertrouwen de wereld kunt trotseren.


Terug naar wimpers.