Hotstone Massage

Hotstone Massage

Ontdek de Ontspannende Wereld van Hotstone Massages bij Instituut Eleonora op onze drie unieke locaties: Sint-Michiels, Sint-Andries en Knokke.

Laat jezelf onderdompelen in een oase van rust en ontspanning met onze betoverende hotstone massages bij Instituut Eleonora. Ervaar een unieke behandeling die de perfecte combinatie biedt van warmte en verlichting, waarbij we gebruikmaken van zorgvuldig geselecteerde gladde basaltstenen die worden verwarmd en strategisch op je lichaam worden geplaatst.

Wat is een Hotstone Massage?

Onze hotstone massage is gericht op het bevorderen van diepe ontspanning en het herstellen van het energetische evenwicht in je lichaam. De warmte van de stenen dringt diep door in je spieren, waardoor spanningen en stress worden verlicht. Dit resulteert in een gevoel van diepe ontspanning en welzijn.

Voordelen van een Hotstone Massage:

  • Diepe Ontspanning: De warme stenen helpen spanning en stress te verminderen, waardoor je lichaam en geest tot rust komen. 
  • Verbeterde Circulatie: De warmte bevordert de bloedsomloop, waardoor voedingsstoffen gemakkelijker door je lichaam worden verspreid. 
  • Pijnverlichting: Het kalmerende effect van de stenen kan helpen bij het verlichten van spierpijn en -spanning. 
  • Energetisch Evenwicht: De behandeling stimuleert een gevoel van harmonie en balans in je hele lichaam.

Duo Behandelingen:

Bij Instituut Eleonora bieden we ook de mogelijkheid om van deze ontspannende ervaring te genieten samen met een partner, vriend(in) of familielid in onze comfortabele duo-kamers. Creëer mooie herinneringen terwijl jullie beiden genieten van de rustgevende werking van onze hotstone massages.

Verschillende Duur Opties:

25 Minuten Sessie: Perfect voor een snelle ontspanning tijdens een drukke dag. 

55 Minuten Sessie: Geniet van een diepere en meer uitgebreide massage-ervaring.

85 Minuten Sessie: Laat jezelf volledig onderdompelen en geef je lichaam de ultieme verwennerij met onze langere sessie.

Kies jouw ideale duur en geef jezelf over aan een moment van totale ontspanning met onze hotstone massages bij Instituut Eleonora. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw sessie te boeken en trakteer jezelf op de weldaad die je verdient! 

<= Terug naar massage