Turkse massage

Turkse massage Klassiek

Scrub-Zeepmassage-Hydratie-Massage


Ontdek de Betovering van Turkse Massage met Pakking en Zeepmassage

Een Reis naar Pure Ontspanning en Vernieuwing bij Schoonheidsinstituut Eleonora

Reis naar pure ontspanning en vernieuwing wacht op jou met onze Turkse massage, inclusief een verkwikkende pakking en een weelderige zeepmassage. Bij Schoonheidsinstituut Eleonora brengen we de oude Turkse wellness-tradities naar jou toe op onze locaties in Sint-Michiels en Sint-Andries in Brugge, evenals onze vestiging in Knokke.

Onze Turkse massage, een combinatie van diepgaande technieken en rijke tradities, begint met een rustgevende massage die stress en spanning verlicht. Vervolgens wordt je huid verwend met een hydraterende pakking, doordrenkt met natuurlijke ingrediënten om je huid te voeden en te verjongen.

Het hoogtepunt van deze ervaring is de weelderige zeepmassage, een eeuwenoude behandeling waarbij zachte schuimende zeep en delicate bewegingen worden gebruikt om de huid te zuiveren en te revitaliseren.

Bij Schoonheidsinstituut Eleonora staan we bekend om onze toewijding aan hoogwaardige wellnesservaringen. Onze Turkse massage met pakking en zeepmassage biedt een diepe ontspanning en een vernieuwde energie voor lichaam en geest.

Ontdek zelf de magie van onze Turkse massage met pakking en zeepmassage bij Schoonheidsinstituut Eleonora. Boek vandaag nog online en laat jezelf onderdompelen in deze weelderige wellnesservaring.

Terug naar massage