Kruidenstempel

Kruidenstempel Massage

Ontdek de Diepe Ontspanning van Kruidenstempel Massages bij Instituut Eleonora op onze drie unieke locaties: Sint-Andries, Sint-Michiels en Knokke.

Laat jezelf meevoeren naar een staat van ultieme rust en welzijn met onze verfijnde kruidenstempel massages bij Instituut Eleonora. Onze kruidenstempel massage is een tijdloze therapie die gebruikmaakt van verwarmde kruidenbundels om je lichaam te kalmeren, te ontgiften en te revitaliseren.

Wat is een Kruidenstempel Massage?

Deze massagevorm, doordrenkt met aromatische kruiden, is een eeuwenoude techniek die gericht is op diepe ontspanning en het herstellen van balans in zowel lichaam als geest. Bij Instituut Eleonora gebruiken we zorgvuldig samengestelde kruiden die verpakt zijn in stoffen bundels en gestoomd worden om de helende eigenschappen vrij te laten komen.

Voordelen van een Kruidenstempel Massage:

Diepe Ontspanning: De warme kruidenstempels helpen bij het loslaten van spanning en bevorderen een diepe staat van ontspanning.

Ontgifting en Verjonging: De combinatie van warmte en kruiden stimuleert de ontgifting van je lichaam en bevordert een stralende huid.

Verbeterde Circulatie: Door de massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd, waardoor een betere doorstroming van energie en voedingsstoffen mogelijk is.

Verlichting van Spierpijn: De warmte en de specifieke bewegingen van de stempels kunnen helpen bij het verlichten van spierpijn en -spanning.

Ervaar de Magie van Ontspanning:

Bij Instituut Eleonora nodigen we je uit om de diepgaande effecten van onze kruidenstempel massages te ervaren. Laat je betoveren door de bedwelmende geuren en voel hoe de warmte van de kruiden diep in je spieren doordringt, terwijl je volledig ontspant.

Verschillende Duur Opties:

25 Minuten Sessie: Perfect voor een snelle ontspanning tijdens een drukke dag.

55 Minuten Sessie: Geniet van een diepere en meer uitgebreide massage-ervaring.

85 Minuten Sessie: Laat jezelf volledig onderdompelen en geef je lichaam de ultieme verwennerij met onze langere sessie.

<=Terug naar massage