Lash lift

Lash lift

Lashlifting is een populaire behandeling die gericht is op het verbeteren van de natuurlijke wimpers door ze te liften, krullen en meer definitie te geven. Deze procedure zorgt voor een langdurig gekruld effect.

Tijdens een lashlifting sessie wordt een speciale formule aangebracht op de wimpers die ze zachtjes omhoog lift en krult. Deze formule zorgt ervoor dat de wimpers tijdelijk in die gekrulde positie blijven, waardoor ze er langer en meer opvallend uitzien.

Een lashlifting kan verschillende weken blijven, afhankelijk van de individuele wimper groei. Het resultaat is geeft een meer open oogopslag en het creëert een illusie van langere, vollere wimpers zonder het gebruik van wimperextensions.

Het is belangrijk om een professionele wimperstylist te raadplegen en alle nazorginstructies op te volgen om optimaal van het lashlifting-effect te kunnen genieten en ervoor te zorgen dat de wimpers gezond blijven. Lashlifting biedt een eenvoudige manier om de natuurlijke wimpers te accentueren en de uitstraling van de ogen te verbeteren zonder gedoe met dagelijkse make-up. 

Kom langs in Sint-Andries, Sint-Michiels en Knokke voor deze behandeling.


Terug naar wimpers.