Make-up workshop

Make-up workshop

Bij Instituut Eleonora nodigen we je uit voor een betoverende make-up workshop met Evagarden, een unieke kans om de geheimen van professionele make-up toe te passen met behulp van hoogwaardige producten en deskundige begeleiding.

Wat kun je verwachten van onze Evagarden Make-up Workshop:

  • Professionele Begeleiding: Onze ervaren make-upartiesten delen hun kennis en expertise om jou te helpen bij het creëren van een verbluffende look.
  • Hands-on Ervaring: Leer stap voor stap hoe je jouw beste eigenschappen kunt accentueren en verschillende make-up technieken kunt toepassen.
  • Productkennis: Ontdek de uitgebreide collectie van Evagarden, leer over productgebruik en vind de juiste kleuren en texturen die bij jou passen.
  • Persoonlijke Aandacht: We bieden individuele begeleiding zodat elke deelnemer de workshop verlaat met zelfvertrouwen en nieuwe vaardigheden.

Beleef de Magie van Evagarden Make-up:

Onze Evagarden Make-up Workshop is perfect voor zowel beginners als make-upliefhebbers die hun vaardigheden willen verfijnen en nieuwe trends willen ontdekken. Duik in een wereld van kleuren, texturen en technieken en ontwikkel jouw eigen stijl onder begeleiding van professionals.

Maak van deze gelegenheid gebruik om jouw make-up vaardigheden te verbeteren en te genieten van een onvergetelijke ervaring met Evagarden producten. 

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw plek te reserveren in Sint-Michiels, Sint-Andries en Knokke voor de volgende workshop en om te leren hoe je jouw natuurlijke schoonheid kunt benadrukken met Evagarden.

Terug naar make up.