Extra Luxe Verzorging 

Verwennerij voor handen & voeten

Luxe verzorging 

handen & voeten 

Bij Instituut Eleonora bieden we jou de mogelijkheid om een vleugje luxe toe te voegen aan jouw pedicure- en manicure ervaring met onze exclusieve luxe verzorging, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige producten van Germaine de Capuccini zowel in Sint-Andries, Sint-Michiels en Knokke.

Wat houdt onze Luxe Verzorging in:

  • Scrub: Het scrubben van handen en voeten is een effectieve en verfrissende manier om de huid te verzorgen en te vernieuwen. Deze essentiële verzorgingsroutine helpt dode huidcellen te verwijderen, waardoor de huid zachter, gladder en gezonder aanvoelt.
  • Pakking: Geniet van een weldadige behandeling die gericht is op het hydrateren, voeden en verjongen van de huid. De pakking werkt in op de huid en voegt voedingsstoffen toe, terwijl het tegelijkertijd de huidstructuur verbetert en de elasticiteit bevordert.
  • Massage: Gericht op het verlichten van spanning, het verbeteren van de bloedcirculatie en het bevorderen van algehele ontspanning. In de handen & voeten bevinden er zich veel zenuwuiteinden die verbonden zijn met andere delen van het lichaam. 


Terug naar manicure.