microblading

Microblading

Microblading is een semi-permanente make-up techniek die wordt gebruikt om natuurlijke en vollere wenkbrauwen te creëren. Microblading, ook bekend als blading of microbladen, is een nieuwe techniek in permanente make-up: de 'handmade wenkbrauwen'. De ultrafijne, steriele naaldjes zijn geplaatst op een handtool, een manuele pen, die handmatig bediend wordt zonder apparaat. De naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes, getekend in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn—fijner dan bij het gebruik van een permanente make-up apparaat of een tatoeëer apparaat. Met microblading breng je pigment onder de huid met een soort van glijdende, vegende beweging (sweeping stroking motion). Ja, microblading is een tatoeage en ja, microblading is permanente make-up. De beweging voelt aan als een vedertechniek.

Bij het toepassen van microblading zijn de wenkbrauwen prachtig, met zeer fijne, getatoeëerde haartjes, dunner dan 1 mm. Een aangepaste stijl in microblading is mogelijk voor elke vrouw, man, ongeacht de etnische afkomst, leeftijd, of type huid. Fijne haartjespatronen voor alopecia-patiënten resulteren in mooie wenkbrauwen. Het resultaat van microblading kan tot wel twee jaar aanhouden, afhankelijk van huidtype en nazorg.

Naast het esthetische voordeel biedt microblading ook gemak en zelfvertrouwen, met perfect gevormde wenkbrauwen in elke situatie. Bij ons instituut wordt de behandeling uitgevoerd door Si Belle, een externe firma met zeer veel ervaring, zodat onze klanten kunnen rekenen op deskundige en professionele behandelingen voor de mooiste resultaten.