Ombré brows

Ombré brows

Direct na de Plaatsing Wanneer je net je ombre brows hebt laten plaatsen, is het resultaat direct zichtbaar. De kleur van je wenkbrauwen is in de eerste dagen erg intens en donker. Dit komt doordat de pigmenten nog vers zijn en de huid nog moet genezen. Het kan zelfs een beetje schrikken zijn als je de spiegel voor het eerst bekijkt, maar dit is een normaal onderdeel van het proces.

Na 1 Behandeling en Genezing Na ongeveer 7 tot 14 dagen begint de kleur van je ombre brows te verzachten naarmate je huid geneest. Het eindresultaat zal veel zachter en natuurlijker ogen dan direct na de behandeling. Dit is te danken aan het genezingsproces waarbij de huid zich herstelt en de pigmenten zich beter in de huid settelen.

Professioneel Uitgevoerd door Sibelle Bij Sibelle, een externe firma gespecialiseerd in ombre brows, ben je verzekerd van een kwalitatief hoogstaande behandeling. Sibelle staat bekend om haar expertise en zorgvuldigheid, wat resulteert in prachtige en langdurige resultaten. Met de zorgvuldige technieken die worden gebruikt, kun je vertrouwen op een mooie, natuurlijke look die perfect bij jouw gezicht past.