Welkom bij Instituut Eleonora voor de Lavendel Pakking Scrub

Sperience Lavendel

Ontdek de luxe van Sperience Lavendel bij Schoonheidsinstituut Eleonora!

Sperience Lavendel

Scrub, pakking, massage & hydratatie


Ervaar Luxe en Ontspanning met Sperience Lavendel van Germaine de Capuccini bij Schoonheidsinstituut Eleonora

Laat je meenemen op een zintuiglijke reis met de Sperience Lavendel lichaamsbehandeling van Germaine de Capuccini, aangeboden bij Schoonheidsinstituut Eleonora. Deze weelderige behandeling combineert de rustgevende eigenschappen van lavendel met Germaine de Capuccini's toonaangevende wellness-technieken voor een ervaring die lichaam en geest kalmeert.

De Sperience Lavendel behandeling omvat een exfoliatie met lavendelscrub om de huid te zuiveren en te verjongen. Vervolgens wordt een ontspannende lichaamsmassage uitgevoerd met essentiële oliën van lavendel, waardoor spanningen worden verlicht en een gevoel van diepe ontspanning wordt bevorderd.

Bij Schoonheidsinstituut Eleonora Sint-Andries, Sint-Michiels & Knokke geloven we in het bieden van hoogwaardige wellnesservaringen. Onze Sperience Lavendel behandeling combineert de therapeutische voordelen van lavendel met Germaine de Capuccini's toewijding aan luxe en ontspanning.

Ontdek de ultieme verwennerij en revitalisatie met de Sperience Lavendel behandeling van Germaine de Capuccini, nu beschikbaar bij Schoonheidsinstituut Eleonora. Boek vandaag nog online en trakteer jezelf op een moment van pure weelde en rust.

Locaties

  • Sint-Michiels
  • Sint-Andries
  • Knokke

Terug naar massage


Mijn Pagina