3D Hairstroke of combi

3D Hairstroke of combi

Wat zijn 3D Hairstroke Brows? 

3D hairstroke brows zijn een techniek waarbij fijne, haarachtige lijntjes in de wenkbrauwen worden getekend om een natuurlijk ogende vollere wenkbrauw te creëren. Deze methode bootst de natuurlijke haargroei na en is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar subtiele, maar definitieve veranderingen aan hun wenkbrauwen.

Wat zijn Combi Brows? 

Combi brows, ook wel bekend als hybride brows, combineren de techniek van microblading (waarbij fijne haartjes worden getekend) met schaduwtechnieken (powder brows). Dit zorgt voor een voller, meer gedefinieerd uiterlijk met zowel de natuurlijke uitstraling van haartjes als de zachte, gepoederde look.

Voordelen van 3D Hairstroke en Combi Brows

  • Natuurlijk Uiterlijk: Beide technieken zorgen voor een natuurlijke uitstraling, perfect voor wie subtiele verbeteringen wil.
  • Langdurig Resultaat: Met de juiste nazorg kunnen de resultaten maanden tot zelfs jaren meegaan.
  • Tijdbesparend: Geen gedoe meer met dagelijkse wenkbrauwmake-up; je hebt altijd perfecte wenkbrauwen.

Resultaat Direct na de plaatsing van 3D hairstroke of combi brows zal de kleur intens en donker zijn. Na ongeveer 7 tot 14 dagen, wanneer de huid geneest, zal de kleur zachter en natuurlijker worden.

Bij een betrouwbare en ervaren specialist zoals Sibelle ben je verzekerd van professionele zorg en prachtige resultaten. Sibelle staat bekend om haar precisie en oog voor detail, waardoor je kunt genieten van perfecte wenkbrauwen die jouw natuurlijke schoonheid accentueren.