Nieuwe set one by one

Wimperextensions one by one

Wimperextensions one by one zijn een populaire cosmetische behandeling die zorgt voor langere, vollere en natuurlijk uitziende wimpers. Deze techniek maakt gebruik van losse synthetische wimperhaartjes die één voor één aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd.

Tijdens de behandeling plaatst een getrainde wimperstylist zorgvuldig de individuele kunstwimpers op de natuurlijke wimpers met behulp van speciale lijm. Dit proces zorgt voor een gepersonaliseerde look, waarbij rekening wordt gehouden met de vorm en lengte van de natuurlijke wimpers en de gewenste uitstraling van de klant.

Het is belangrijk op te merken dat wimperextensions na verloop van tijd uitvallen met de natuurlijke wimpercyclus. Daarom is het aanbevolen om na 2 of 3 weken een bijwerking te plannen, waarbij nieuwe extensions worden toegevoegd om het volle effect te behouden.

Hoewel wimperextensions een prachtige, langdurige uitstraling bieden, is het essentieel om de juiste nazorg in acht te nemen en de aanbevolen bijwerkingssessies bij te wonen om het effect te behouden. Regelmatige bijwerkingen zorgen ervoor dat de wimperextensions er continu fris en vol uitzien, waardoor klanten kunnen genieten van een langdurig prachtige oogopslag. 

Hiervoor kan je terecht in Knokke, Sint-Andries en Sint-Michiels.


Terug naar wimpers.