Wimperextensions volume

Wimperextensions Volume

Wimperextensions volume is een geavanceerde techniek in de wereld van wimperverlenging die zorgt voor een dramatische, volle en weelderige oogopslag. Deze techniek maakt gebruik van fijnere, lichtere en meerdere wimperhaartjes die aan één natuurlijke wimper worden bevestigd, waardoor een meer volumineus effect ontstaat

Tijdens de behandeling plaatst een ervaren wimperstylist de trosjes op één natuurlijke wimper. Dit zorgt voor een voller, donziger en intenser wimper effect dat de ogen meer definitie en expressie geeft.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de natuurlijke wimper cyclus betekent dat wimperextensions na verloop van tijd zullen uitvallen. Daarom wordt geadviseerd om na 2 of 3 weken een bijwerking te plannen, waarbij nieuwe wimperextensions worden toegevoegd om het volume en de volheid te behouden.

Het bijwerken van wimperextensions volume om de 2 of 3 weken is van essentieel belang om een langdurig volumineus effect te behouden. Door regelmatige bijwerking sessies kunnen klanten genieten van een continu weelderige en volle oogopslag die de uitstraling van de ogen verbetert en een verbluffende indruk achterlaat. 

Wens ook zo'n stralende wimpers maak je afspraak en kom gerust langs in Knokke, Sint-Andries en Sint-Michiels.


Terug naar wimpers.